Wandelen door Clementwijk²

10 mei 14

Naar aanleiding van het einde van de infrastructuurwerken en de aanleg van het park vindt op zaterdag 10 mei 2014 van 13 tot 17 uur een inloopmoment plaats om de nieuwe wijk te verkennen en ontdekken.

Zowat een jaar geleden ging de spade in de grond voor de uitbreiding van de Clementwijk. Er werden wegen en riolering aangelegd, evenals een groot en avontuurlijk park. De bouwactiviteiten op de woonvelden kunnen nu van start gaan. Maar eerst is er tijd om de duurzame groene woonwijk te verkennen en te ontdekken tijdens een publieksnamiddag. Op zaterdagnamiddag 10 mei werken alle partners samen om de bijzondere troeven van de Clementwijk² aan u voor te stellen.

U wordt op zaterdag 10 mei 2014 vanaf 13 uur verwacht in de witte tent achter de bestaande Clementwijk. Daar krijgt u een infofolder over de nieuwe wijk met een situeringsplan, waarmee u het bezoek kan aanvatten. Bij het onthaal is er voor alle kinderen een gratis ambachtelijk ijsje. Op uw weg door de nieuwe wijk wordt u begroet door het ‘fietsharmonisch orkest’. Op de verschillende woonvelden krijgt u van de partners gerichte informatie over de projecten die er gepland zijn. De publieksnamiddag loopt tot 17 uur.

plan wandelroute nieuwe Clementwijk