Laatste nieuws

31 aug 19

Infomarkt ‘Woon vandaag in de wijk van morgen’

In de nieuwe Clementwijk komt de natuur tot aan de voordeur. Het is een paradijs voor kinderen en het domein van de zachte weggebruikers. Duurzaam en energiezuinig wonen staan er centraal. Om de unieke troeven van de nieuwe wijk in de kijker te zetten vindt er op zaterdagnamiddag 31 augustus een infomarkt plaats. Je bent van harte welkom om de nieuwe Clementwijk te ontdekken.

18 jun 19

Inspiratiesessie van het Lerend Netwerk

Op 18 juni bezocht het lerend netwerk van de Green Deal Bedrijven & Biodiversiteit geen bedrijventerrein, maar wel een biodiverse wijk, Clementwijk². De wijk biedt als duurzame groene woonwijk inspiratie voor wie wil ontwikkelen met aandacht voor biodiversiteit, natuur, openbaar vervoer, fietser en voetganger. Er is ruimte voor contact tussen mensen en veel elementen zijn ook toepasbaar op een bedrijventerrein.

28 nov 17

Netwerk Duurzame Mobiliteit filmt in Clementwijk²

De opnames in Clementwijk² gebeurden naar aanleiding van de Inspiratiedag Duurzame Mobiliteit met als thema lokale bereikbaarheid. Netwerk Duurzame Mobiliteit gebruikt o.a. deze filmpjes om voorbeeldprojecten te tonen aan Vlaamse lokale besturen.

Pagina's

Subscribe to Laatste nieuws